Φλώρος : Πίστωση χρόνου στον Νέο Δήμαρχο

Αποκλειστική συνέντευξη έδωσε ο πρώην Αντιδήμαρχος Σπάρτης Φλώρος Νικόλαος στον συντάκτη της ΝΕΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Κουτρουμάνη Παναγιώτη. Μίλησε τόσο για τον Δήμαρχο, όσο και για την ΔΕ Θεραπνών. Παρακάτω οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις του.

Πως βλέπετε την πορεία της νέας Δημοτικής Αρχής?

Είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε την νέα Δημοτική Αρχή ,γιατί πρέπει να αποκτήσουν λίγη εμπειρία , και να μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση στον Δήμο (από θέματα καθαριότητας, πολιτική προστασία, σκουπίδια)

Πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή για να πραγματοποιηθούν αυτά που έλεγε ο κύριος Δούκας στις προεκλογικές του δηλώσεις

Ποιά τα σημαντικότερα θέματα της Δ.Ε. Θεραπνών?

Μεγάλο πρόβλημα είναι η ύδρευση της Τ.Κ Γκοριτσάς , γιατί υπάρχει θέμα με τα άλατα, και της Τ.Κ Αγριάνων. Στα υπόλοιπα χωριά δεν υπάρχει πρόβλημα από την ύδρευση.

Να προχωρήσουν άμεσα τα δημοπρατημένα έργα. Και να γίνει το τεχνικό πρόγραμμα για να μπορέσουμε να απορροφήσουμε χρήματα προηγουμένων ετών.

Να δημοπρατηθεί άμεσα ο μικρός βιολογικός του ξενώνα Πολύδροσου.

Άμεση και επιτακτική ανάγκη είναι κατασκευή οστεοφυλακίου στην Τ.Κ Αγίων Αναργύρων, όπως κατασκευάστηκε στην Τ.Κ. Χρυσάφας.

Μηδαμινά προβλήματα παρατηρούνται στην αγροτική οδοποιία, δεν είχαμε πλημμυρικά φαινόμενα κατά την φετινή χρονική περίοδο, οπότε θεωρώ θα αποκατασταθούν άμεσα.

Συμφωνείται ή διαφωνείτε με την Τουριστική Ανάπτυξη της Δ.Ε Θεραπνών?

Στην Δ.Ε. Θεραπνών τα μοναδικά τα μοναδικά χωριά που μπορούν να προσελκύσουν τουρίστες, είναι η Χρύσαφα για τα Βυζαντινά και Μεσαιωνικά μνημεία, το Πολύδροσο και οι Αγριάνοι, για το φυσικό κάλλος, και τα εκτεταμένα δίκτυα μονοπατιών , στα δε υπόλοιπα χωριά το μόνο που μπορεί να γίνει είναι ο αγροτουρισμός το οποίο θέλει πολύ δουλειά από τους δημότες κατά κύριο λόγο και μετά από την εκάστοτε Δημοτική Αρχή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *