Ένωση ΚΑλΟ Περιφέρειας Πελοποννήσου “Πέλοπας”

Η Ένωση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας Περιφέρειας Πελοποννήσου, με τον διακριτικό τίτλο “ΈΝΩΣΗ ΠΕΛΟΠΑΣ” είναι Δευτεροβάθμιο Συνδικαλιστικό Όργανο με μέλη φορείς Κ.Αλ.Ο της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το καταστατικό της Ένωσης εγκρίθηκε με την απόφαση 163 / 9.7.2019 του Ειρηνοδικείου Τρίπολης και καταχωρήθηκε στο μητρώο Αστικών Συνεταιρισμών με Αριθμό Μητρώου 18 / 9.7.2019

Στις 10 Νοεμβρίου 2019 έγιναν εκλογές και το Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο προέκυψε εκ των ιδρυτικών μελών για τα επόμενα 2 χρόνια, συστάθηκε σε σώμα ως εξής :

Πρόεδρος : Ιωάννης Λαγός, ΜΑΙΝΑΛΟΝ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. (Αρκαδία)

Αντιπρόεδρος : Παναγιώτης Σουκαράς, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. (Λακωνία)

Γραμματέας : Χρήστος Τσολάκος, ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Σικυωνίων (Κορινθία)

Ταμίας : Βασίλειος Γιόκαρης, ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. (Αρκαδία)

Έφορος : Margherita Bovicelli, ΠΑΛΜΙ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. (Μεσσηνία)

Καλούμε όλους τους φορείς Κ.Αλ.Ο της Περιφέρειας Πελοποννήσου να εγγραφούν στην Δευτεροβάθμια Ένωση, ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη της Κοινωνικής Οικονομίας στην Πελοπόννησο.

Είμαστε στη διάθεσή σας για την αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων, ενημερώστε μας για προβλήματα που αντιμετωπίζετε από τη λειτουργία σας και την επαφή με τους Δημόσιους φορείς, ώστε να μπορέσουμε να τα επικοινωνήσουμε και να προτείνουμε λύσεις στις επαφές που θα έχουμε στο προσεχές διάστημα.

Για την εγγραφή νέου μέλους στην Δευτεροβάθμια Ένωση απαιτούνται :

1. Απόφαση Γενικής Συνέλευσης του φορέα Κ.Αλ.Ο. για εγγραφή και αποδοχή των άρθρων του καταστατικού της Ένωσης.

2. Αίτηση εγγραφής Προς το ΔΣ.

3. Ισχύον Καταστατικό του φορέα Κ.Αλ.Ο. επικυρωμένο από το τμήμα μητρώου του Υπουργείου Εργασίας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε να απευθυνθείτε στον Γραμματέα της Ένωσης Πέλοπας κ.Χρήστο Τσολάκο τηλ. 6933102030, υπεύθυνο της διαδικασίας εγγραφής νέων μελών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *