Ο Καιρίδης έσωσε το γόητρο της Σπάρτης (ή μήπως όχι ;)

Μετά την μεγάλη αναστάτωση που υπήρξε κατά το προηγούμενο διάστημα, με αφορμή την αποχώρηση του Ισραηλινού Πρέσβη από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 στο ξενοδοχείο Mystras Grand Palace Resort and Spa , έκανε αποκλειστικές δηλώσεις και μας έδωσε απαντήσεις το Γραφείο Τύπου του κυρίου Δημήτρη Καιρίδη που είναι ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας -Ισραήλ.

Γιατί έφυγε ο Ισραηλινός πρέσβης από την εκδήλωση ;

Ενώ είχαν μιλήσει σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι προσκεκλημμένοι της εκδήλωσης, ο Ισραηλινός πρέσβης,που ήταν και ο επίτιμος προσκεκλημένος της βραδιάς, δεν είχε μιλήσει ακόμη ,ούτε είχε απαγγείλει χαιρετισμό στο ακροατήριο. Δεν είχε τηρηθεί το πρωτόκολλο ευγενείας.

Τελικά όμως ο κύριος Δημήτρης Καιρίδης, την επομένη της εκδήλωσης, Σαββάτο 22 Φεβρουαρίου , τηλεφώνησε στον Ισραηλινό πρέσβη, και λύθηκε η παρεξήγηση που παρολίγο να αποτελέσει πλήγμα στις Ελληνο – Ισραηλινές σχέσεις

Μάλιστα το Γραφείο Τύπου του κυρίου Καιρίδη μας ανακοίνωσε ότι την 21η Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, εκδήλωση για τα 30 χρόνια διπλωματικών σχέσεων της Ελλάδας και Ισραήλ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *