Πρόταση για ίδρυση ΤΕΦΑΑ στη Σπάρτη από Κρητικό

Αποκλειστική δήλωση στην εφημερίδα Νέα Σπάρτη έκανε ο Βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός σχετικά με την συνάντηση , που πραγματοποίησε με τον υφυπουργό Παιδείας κύριο Βασίλη Διγαλάκη, με θέμα την ίδρυση ΤΕΦΑΑ στην Σπάρτη.                     

Ο Βουλευτής Λακωνίας  μας είπε ότι παρουσίασε στον Υφυπουργό τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας απόφασης,τις προϋποθέσεις που ήδη υπάρχουν στην Σπάρτη και του μετέφερε τη σύμπνοια που υποστηρίζει στην τοπική κοινωνία τη συγκεκριμένη ενέργεια.                 

 Επίσης ο κ.Κρητικός μας δήλωσε ότι έδωσε στον Υφυπουργό το τεύχος , στο οποίο περιγράφονται όλες οι ενέργειες που έχει κάνει κοινοβουλευτικά, μια πρώτη παρουσίαση των υφιστάμενων υποδομών για την φιλοξενία και την σωστή λειτουργία του τμήματος καθώς και μία πρώτη ανάλυση σχετικά με τη βιωσιμότητα του εγχειρήματος.     

Τέλος ο κύριος Κρητικός μας είπε ότι ο Υφυπουργός του ανέφερε τη διαδικασία η οποία πρέπει να ακολουθηθεί , η οποία επικεντρώνεται περισσότερο στις διεργασίες εντός του Πανεπιστημίου , ενώ του υποσχέθηκε ότι μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσει ένας κύκλος επαφών για την διερεύνηση των δεδομένων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *