Η Νικολάκου για το πρόγραμμα κατάρτισης στον Τουρισμό

    Αποκλειστική συνέντευξη στην εφημερίδα ΝΕΑ ΣΠΑΡΤΗ έδωσε η κυρία Κωνσταντίνα Νικολάκου πρώην αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας και νυν περιφερειακός σύμβουλος,με αφορμή την αναφορά στον Εισαγγελέα από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, της σύμβασης της περιφέρειας με πανεπιστήμιο.

   Η Περιφερειακή σύμβουλος ανέφερε ότι ο κύριος Νίκας έκανε μια προγραμματική σύμβαση με το πανεπιστήμιο Κρήτης δίνοντας 93.000 ευρώ,για να γίνει  εκπαίδευση στους εργαζομένους στον τομέα του τουρισμού.

      Εμείς και ο κύριος Τατούλης του είπαμε,ότι για το ίδιο ακριβώς έργο ,μπορεί να γίνει με το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας δωρεάν .

      Ο κύριός Νίκας δεν το έλαβε υπόψη του,ούτε καν το συζήτησε,και επίσης ανακαλύψαμε ότι τα Ιόνια νησιά, η Κέρκυρα, η Λευκάδα, η Ζάκυνθος κ.τ.λ. για το ίδιο σχεδόν έργο έκαναν συνεργασία με το πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και έδωσαν 20.000 ευρώ .

     Οπότε θέλουμε να δούμε , να ερευνηθεί από τον Εισαγγελέα και από την δικαιοσύνη, για ποιο λόγο δίνονται 93.000 ευρώ ,την στιγμή που άλλες περιφέρειες,είτε δωρεάν,είτε με πολύ χαμηλότερα ποσά κάνουν το ίδιο έργο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *